Sjælesamtale

Anne var helt fantastisk til at få mig guidet derhen hvor jeg kunne mærke roen og det hele føles som at have været på en drømmerejse.  Jeg gik derfra 10 kilo lettere end da jeg trådte ind ad døren, og med SÅ meget mere forståelse for hvad vi selv er i stand til, med den rette vejledning.

Jeg kan kun give Anne mine bedste anbefalinger, hun har en fantastisk ro der hurtigt smitter af og giver tryghed.

Ghita

Sjælesamtaler

Anne er et meget omsorgsfuldt og hjerteligt menneske, der guider en med masser af varme. Hun sætter sig ind i din personlige historie og giver omhyggelige instruktioner, så man føler sig tryg og velkommen. Anne hjalp mig med at få indre ro. Tak for det!

Magdalena

Sjælesamtaler

Kære Anne.

Hjertelig tak for dine hypnose sessioner. Jeg har følt mig super godt guidet til større klarhed og fokus.

Din udstråling er meget hjertevarm og du har en robust smittende ro.

Efterfølgende har jeg følt mig fri sat af noget gamle stress i kroppen, hvilket har ført til en større frihed i forhold til en konfliktlignende situation med en anden person.

Kan varmt anbefale dig som behandler. Du er så god til at skabe tillid og har et godt overblik. Du får hurtig en plan for seancen og fornemmer også undervejs, hvordan du kan guide til større eget ansvar og anviser vejen til bevist valg i en opbyggende retning for en selv med teknikkerne i hypnosen. Dette uden pres men i stedet blide invitationer

Karin

Præstationsangst

Jeg har i flere år kæmpet med præstationsangst, men efter 3 gange med hypnoterapi er alting forandret.

Jeg er så lettet og glad.

Jeg meldte mig til et kursus og rakte hånden op i klassen. Gennemgik 3 teori prøver og 2 praktiske prøver uden at ryste og få tilbagefald osv.

Jeg opdagede først bagefter hvad jeg lige havde gjort, og er så chokeret over mig selv hele tiden. Der er virkelig sket en forandring, og jeg er dig evigt taknemlig.

Tusind tak fordi du fik mig til at føle mig som en del af det hele, og at jeg kan være mig selv.

Det er et helt nyt univers for mig.

Tina Christensen

Sukkerafhængighed

Da jeg googlede Sukkertrang og hypnose i Vejle poppede Annes hjemmeside op.

Hun var mit sidste håb for at komme ud af min sukkerafhængighed, så jeg ringede og bestilte tid.

Det første indtryk der ramte mig, var den behagelige og rolige atmosfære der var i rummet, og med Annes blide varme stemme var det let at komme ind i hypnosen.

Efter kun 3 gange i hypnose, har jeg fået en hel ny hverdag uden den sukkerafhængighed der havde fyldt alt i mit liv gennem flere år. Så jeg kan varmt anbefale Anne, hvis du kæmper med sukkerafhængighed.

Birthe