Hverdagspause

Fordybelse, meditation, fællesskab

En hverdagspause er et fællesskab, hvor du for en stund kan træde ind, og finde hjem i dig selv. Et åndehul, hvor vi bare kan være og ikke skal leve op til nogen eller noget.

Fordybelse

Med en hverdagspause ønsker jeg, at give dig tid og rum til fordybelse.

Vi lever i dag i et samfund, hvor præstationer og effektivitet hyldes. Hvor vi er vant til at tænke rationelt og være på hele tiden.

Som en konsekvens af det høje tempo i hverdagen, bliver vi helt udmattede og får svært ved at mærke os selv.

Vi bliver nød til at skabe nogle sunde sjæle vaner for os selv. Hvor vi giver plads til refleksion og langsommelighed.

Meditation

Vi træder ind i et meditativt fællesskab, lukker øjnene og lader pulsen sænke sig. Mærker ind i, hvad det NU der er, gør ved os.

Hvad fylder i mig lige nu?

Hvor er jeg i livet?

Hvordan har jeg det egentlig?

Jeg guider gennem meditationer, visualiseringer eller øvelser, alt efter hvad jeg mærker, der er brug for i gruppen. Vekslende med stille meditative pauser.

Der hvor muligheden for forandring opstår, er når vi tør slippe de faste forestillinger om rigtigt og forkert, og lader os føre med i livet. Der giver vi plads til livet, som i sin reneste essens er glæde, kærlighed og frihed.

Fællesskab

Når du vælger hverdagspauser, vælger du også aktivt et fællesskab til.

Jeg tror på, at de mennesker vi møder, alle er i vores liv som spejle. Og når vi deler med hinanden fra et ærligt sted, opstår der en unik mulighed for at blive set og mødt på et meget dybt plan.

Men en hverdagspause er din egen tid, også selvom du er en del af et fællesskab. Du deler kun det du har lyst til. Det vigtigste er, at du lytter til dig selv og giver dig lov til at fordybe dig i din proces.

Og det forunderlige er, at det at dele også kan foregå helt ordløst. Alene det at sidde sammen, vil forstærke den fælles energi.

Praktisk

Vi mødes 4 onsdage i mine dejlige lokaler i Vejle centrum.

Adresse: Flegborg 6, 2. sal, 7100 Vejle

Tid:

Kl. 18.30 – 19.30

4 onsdage:

D. 4. 11. 18. og 25. marts

Pris i alt 450,-

Betaling via MobilePay, oplyses ved tilmelding

Kom gerne i løst tøj.

Jeg har yogamåtter og tæpper.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 2970 5677 eller kontakt@annejung.dk

Forløb

Trods de bedste intentioner bliver vi grebet af hverdagen, hvis ikke vi bevidst vælger noget andet aktivt til.

Du kan se et forløb som en støtte og videreudvikling af din egen meditations praksis, eller som en hjælp og vejledning til at etablere en sådan.

Vi har vænnet os til et utrolig høje tempo i hverdagen, og det kræver noget tid at finde ind i en anden rytme, og få skabt nogle andre vaner, der som ringe i vandet, kan begynde at brede sig fra dig og ud i dit liv.

Vi vil arbejde på at stå stærkt i os selv, have kontakt til vores sjæles ønsker, så det bliver lettere for dig, at leve dit liv ud fra dit autentiske jeg.

Anne Jung
Anne Jung - Stemning
Anne Jung hypnoterapi i Vejle